CleancoCleanco

Takarítás

Az élet több területén is számíthat ránk, ha takarítás szolgáltatásunkat venné igénybe Sopron és vonzáskörzetében. Tevékenységünk kiterjed lakásfelújítás,  vagy átalakítás utáni takarításra, de albérlő váltás esetén is gyors, rugalmas megoldást tudunk kínálni.Családi háznál is állunk rendelkezésére, ha az épület méretei miatt inkább ránk bízná a feladatot. Iroda, vagy üzlet takarításánál figyelünk arra, hogy munkánkkal ne zavarjuk a napi működést, de a tisztaság érezhető legyen a mappáktól a tervezőasztalig. Hiszen a tisztaság az, ami legyen szó bármilyen környezetről, csak pozitívan hat ránk. Takarításkor ez a szemlélet vezérel minket. Munkánk során magas minőségű, környezetbarát tisztítószerekkel dolgozunk, ezzel is hozzájárulva természeti környezetünk védelméhez és épített környezetünk tisztaságához.

 
 

Ablakmosás

Különböző üvegfelületek tisztításában is nagy tapasztalattal rendelkezik cégünk. Családi háza, lakása szezonális ablakmosását is ránk bízhatja, ha évente csak néhány alakalommal venné igénybe szolgáltatásunkat. De üzletportál, irodai üveg-vagy ablakfelületek esetén havi rendszerességgel is vállaljuk a tisztítást. Nagyobb lakóépületek, irodaházak lépcsőházainak külső és belső ablakmosását is vállaljuk. Referenciáink között több soproni és bécsi épület is szerepel. Munkánkat speciális, ablak és üvegfelületek tisztításához kifejlesztett környezetbarát szerekkel végezzük, ami látható különbséget eredményez a hagyományos szerekhez képest.

 

Alpintechnika

Ha az ablakok, vagy üvegfelületek az épületen nem nyithatóak, nehezen megközelíthető helyen, vagy nagyobb magasságban vannak, a feladatot akkor is el tudjuk végezni. Referenciáink között szerepel lépcsőház, üveghomlokzat, zajvédő fal mosása, de egyedi igény esetén is állunk rendelkezésére.

 

Lakás | Családi ház | Lakópark | Lépcsőház | Irodaház | Üzletközpont | Üveghomlokzat | Zajvédő fal

 
 
 

Építkezés takarítás

Építkezéskor, felújításkor több olyan szennyeződés is keletkezik ami nagyobb odafigyelést igényel az átadás előtti takarítás során. Az építkezés után, főleg a burkoló és festő munkálatok végeztével a helységek általában porosak, festékesek. Ilyenkor kiemelt figyelmet fordítunk a fürdőszoba burkolatának és a szaniterek tökéletes tisztaságára, valamint a szobák padlóburkolatának csík és foltmentes takarítására. Az ablaktisztításnál a lerakódott por, vakolat és festék eltávolítását karcmentesen és tökéletes minőségben végezzük. De figyelünk a beépített szekrények, kapcsolók, radiátorok pormentesítésére is. Speciális tisztítószerekkel rendelkezünk szilikon, festék, vagy ragasztó eltávolításhoz. Építkezés vagy felújítás átadás előtti takarításnál olyan minőségre törekszünk amit egy új háztól költözés előtt elvár. Referenciáink között megtaláltatóak kisebb lakások, de új építésű lakóparkok is.

 

Keressen minket

Ha igénybe venné szolgáltatásainkat, vagy kérdése merülne fel, írjon nekünk!